Black Eyed Peas jättikeikalle 500 elokuvateatteriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessakin tehtiin historiaa, kun brittipoppari Robbie Williams esiintyi Lontoosta käsin kymmenilletuhansille faneilleen. Konsertti lähetettiin nimittäin suorana lähetyksenä satoihin elokuvateattereihin ympäri maailmaa.

Nyt samoilla jalanjäljillä astelee The Black Eyed Peas -yhtye. Suosikkibändi esiintyy 30. maaliskuuta Los Angelesin Staples Centerissä ja konsertti välitetään Robbien keikan tapaan yli 500 elokuvateatteriin suorana lähetyksenä. Tällä tietoa nämä teatterit sijaitsevat tosin ainoastaan Yhdysvalloissa.

Kyseessä on yhtyeen E.N.D. World Tour -nimisen maailmankiertueen konsertti, joka tullee saamaan kymmeniätuhansia katsojia ympäri maata. Erikoiskonsertti julkistettiin lauantaina, kun yhtye oli esiintymässä kiertueellaan Chicagossa. Lavalla nähtiin vierailemassa muiden muassa Guns N’ Roses -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut kitarasankari Slash.