Gwen Stefani voi pian pukea sinutkin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja Gwen Stefani on paljastanut varasuunnitelmansa, jos musiikki ei enää tulevaisuudessa häntä elättäisi. Muoti-ikoninakin tunnetun Stefanin urasuunnitelma ei kuitenkaan yllätä, sillä tähti haluaisi musiikkiuransa jälkeen keskittyä vaatteiden suunnitteluun.

Tähti kertoi InStyle-lehden haastattelussa tietävänsä suosionsa musiikkirintamalla lopahtavan jossain vaiheessa. Laulaja haluaa kuitenkin jatkaa luovalla alalla.

– Tein nuoruudessani paljon vaatteita ja aikaisemmin tein omat esiintymisasuni, Stefani kertoo innostuksestaan vaatesuunnitteluun.

Laulaja nousi julkisuuteen vuonna 2004 hajonneen, mutta toissavuonna paluun tehneen No Doubt -yhtyeen keulakuvana. Menestyksekästä soolouraakin luonut tähti on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Stefani on naimisissa Gavin Rossdalen kanssa. Vuonna 2002 naimisiin menneellä parilla on kaksi yhteistä lasta.