Lindsay Lohania nöyryytettiin yökerhon ovella

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan joutui aikaisemmin tällä viikolla noloon tilanteeseen, kun hän yritti sisään Los Angelesissa sijaitsevalle Trousdale-klubille. Suoraan sisään pyrkinyt tähti ei saanutkaan odottamaansa VIP-kohtelua klubin ovimiehiltä, vaan hänet laitettiin yllätyksekseen jonottamaan sisäänpääsyä muiden asiakkaiden tavoin.

Ystäväänsä tapaamaan menossa ollut Lohan joutui jonottamaan ulkona peräti viisitoista minuuttia ennen, kuin hänet viimein päästettiin klubille sisään. Erityisen nolon tilanteesta teki se, että klubin edustalla parveili lauma paparazzeja, jotka saivat ikuistettua A-luokan julkkikseksi itsensä luokittelevan Lohanin jonottamassa, E! Online -julkaisu kertoo.

Lohan on jo ehtinyt kommentoida tapaustaan Twitterissa, jossa hän sanoi saaneensa osakseen erittäin huonoa kohtelua.

– Minua ei ole koskaan kohdeltu näin huonosti. Se oli pelottavaa, ilkeää, ylimielistä ja tarpeettoman aggressiivista, Lohan kommentoi Twitterissa.

Trousdale-clubin edustajakin on kommentoinut tapahtunutta perustelemalla kyseisenä iltana klubilla olleen yksityistilaisuuden, jonka vieraslistalla Lohan ei ollut.