Edesmenneen näyttelijättären aviomies kiistää feikkiavioliiton

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Viime joulukuussa äkillisesti menehtyneen näyttelijättären Brittany Murpyn aviomies Simon Monjack on kommentoinut heidän avioliitostaan mediassa velloneita huhuja. Murphyn on lehdissä huhuttu menneen naimisiin brittiläisen Monjackin kanssa vain siksi, että tämä saisi asua Yhdysvalloissa.

Monjack ja Murphy menivät naimisiin vuonna 2007. Samoihin aikoihin Monjackin Yhdysvaltojen viisumi oli umpeutumassa.

– Viisumini oli menossa umpeen ja minun olisi siten pitänyt lähteä. Mutta tarkoitan, että ajatus siitä, että Brittany Murphy menisi naimisiin viisumin vuoksi on niin hullu. Se oli enemmän kuin viehätystä toiseen ihmiseen. Hän vain rakastui, Monjack on kommentoinut huhuja Yahoo! News -julkaisun mukaan.

Pariskunnan yhdessäoloa kritisoitiin mediassa heidän suhteensa alkuajoista asti. Hollywood-tähden miesvalintaa pidettiin outona, sillä paria ei pidetty ulkoisesti yhteensopivana. Brittany Murphy kuoli viime joulukuussa keuhkokuumeen ja lääkemyrkytyksen yhteisvaikutukseen. Näyttelijätär oli kuollessaan 32-vuotias.