Talent-tähti saa syntymäpäivälahjakseen miljoonia

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Britannian Talent-ohjelmassa toiseksi sijoittuneesta Susan Boylesta on tulossa monimiljonääri. Suuren suosion ohjelman kautta saavuttanut laulajasensaatio on saamassa neljän miljoonan punnan shekin esiintymisistään sekä listojen kärkeen ponnahtaneesta esikoisalbumistaan, Mirror-lehti uutisoi.

– Hän ei ole halunnut mitään sitten kuuluisaksi tulonsa ja nyt hän saa korjata kovan työnsä hedelmät. Tämä on hänen ensimmäinen maistiaisensa kunnon rahamäärästä ja se on kaikki hänen, lehden lähde kertoo.

Boyle saa tienestinsä sopivasti syntymäpäiväkseen, sillä tähti täyttää huhtikuun ensimmäinen päivä 49 vuotta. Boylen esikoisalbumi I Dreamed a Dream on menestynyt maailmanlaajuisesti hyvin. Levy myi platinaa kuudessa eri maassa ja rikkoi Britannian levynmyynnin ennätyksiä.