Tiger Woods kertoo avoimesti seksiskandaalistaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Golffari Tiger Woods on viimein itse puhunut avoimesti hänen ympärillään jo kuukausia velloneesta seksiskandaalista. Golffari avautui syrjähypyistään Yhdysvaltalaisen ESPN-urheilukanavan haastattelussa eilen illalla.

Vaikeisiin henkilökohtaisiin kysymyksiin asiallisesti vastaillut Woods pysyi koko haastattelun ajan erittäin rauhallisena. Golffari kertoi olevansa erittäin pahoillaan tekosistaan ja myönsi tehneensä paljon pahoja asioita elämässään.

Lukuisista syrjähypyistä narahtanut Woods järjesti aikaisemmin tänä vuonna jopa lehdistötilaisuuden, jossa hän pyysi julkisesti anteeksi pettämistään. Golffari perustelee julkista anteeksipyyntöään sillä, että hän vahingoitti vaimonsa lisäksi monia muitakin tahoja seksiskandaalillaan.

– Moni ihminen luuli, että olen toisenlainen ihminen eikä tekoni ole olleet sen kaltaisia. Siksi minun täytyi pyytää anteeksi. Olin niin pahoillani siitä, mitä olin tehnyt, Woods kommentoi.

Woods pitäytyi kertomasta yksityiskohtia päivästä, jolloin skandaali tuli median tietoon. Golffari ajoi tuolloin autollaan kolarin paetessaan väkivaltaista vaimoaan.

Woods kertoo ESPN-kanavan haastattelussa vaimonsa olleen erittäin loukkaantunut ja vihainen saadessaan selville miehensä syrjähypyistä. Golffarin mukaan avioliitto ei vielä ole tuhoon tuomittu, vaan pariskunta tekee töitä päästäkseen seksiskandaalin tuoman aviokriisin yli. Katso video TMZ-julkaisun sivuilta tästä.