Naomi Campbell huumemenneisyydestään: ”Vihasin itseäni”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell on paljastanut asioita rankasta menneisyydestään. Tähti on muun muassa kertonut huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään.

Campbell on aikaisemmin tunnustanut käyttäneensä mallivuosinaan kokaiinia. Tähti on kertonut aloittaneensa kokaiinin käytön 24-vuotiaana. Sittemmin aineesta irti päässyt malli on kertonut huumeiden aiheuttaneen hänelle itsetuhoisia ajatuksia.

– Oli aikoja, jolloin minun oli vaikea katsoa itseäni peilistä, koska en todellakaan pitänyt siitä, kuka olin, Campbell on kommentoinut Live -lehden haastattelussa.

Entinen huippumalli on julkisuudessa tunnettu myös tulisesta temperamentistaan, sillä tähti on joutunut moniin vaikeuksiin väkivaltaisen käytöksensä vuoksi. Toukokuussa pyöreät 40-vuotta täyttävä tähti on myös myöntänyt olevansa yllättynyt siitä, että on elänyt näinkin vanhaksi.

– Luulin, etten koskaan näe tätä syntymäpäivää. Viha ei ollut ainoa ongelmani. Minun täytyi päästä kuiville ja käydä AA-kokouksissa. Olen tehnyt virheitä, mutta olen myös päässyt kuiville, Campbell on kertonut elämästään.

Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä.