Huippumalli Kate Moss paljasti kameralle kaiken

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kaikkien aikojen menestyneimpiin supermalleihin lukeutuva Kate Moss on jälleen kohahduttanut rohkeudellaan. Vielä pari vuotta sitten huumekierteessä elänyt malli on sittemmin kääntänyt elämänsä parempaan suuntaan ja onnistunut jatkamaan mallinuraansa. Paluun mallimaailman kärkikastiin tehnyt Moss poseeraa nyt miehille suunnatun Vogue-lehden sivuilla äärimmäisen rohkeissa kuvissa.

36-vuotias britti paljasti kameralle aivan kaiken, sillä tähti poseeraa Vogue Homme -lehdessä julkaistuissa kuvissa täysin alasti. Rantavedessä sekä rannalla otetuissa kuvissa huippumalli poseeraa estottomasti ilman rihmankiertämää eikä arkaile paljastaa kameralle intiimejä paikkojaan. Katso kuvat tästä.

Moss on pitkän mallinuransa aikana tehnyt yhteistyötä lukuisien tunnettujen muotisuunnittelijoiden kanssa. Myös monien meikkifirmojen mainoskasvona toiminut Moss aloitti mallinuransa jo 14 vuotiaana.