Lindsay Lohanin rankka bileputki jatkuu

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin elämä näyttää ainakin tähdestä mediaan leviävien paparazzi-kuvien perusteella olevan yhtä bileputkea. Päihdeongelmiensa vuoksi rahakkaita työtilaisuuksia menettänyt ja lesbosuhteensakin kariuttanut Lohan on jälleen ikuistettu nolossa tilanteessa baari-illan jälkeen.

Lohanin juhliminen on viime aikoina näyttänyt olevan hyvinkin railakasta. Tähti jatkaa edelleen valitsemallaan linjalla, sillä nyt hänet on ikuistettu möyrimässä maassa rankan baari-illan jälkeen. Yökerhosta jatkoille menossa ollut Lohan kaatui korkeissa koroissaan soraisella maapohjalla. Väsyneen oloinen tähti sai pian apua kahdelta herrasmieheltä, jotka auttoivat hänet jälleen pystyyn. Katso kuvat tästä.

Vakavista päihdeongelmista kärsinyt Lohan on vieraillut peräti kolme kertaa vieroitushoidossa. Lohanin taannoiset huume- ja alkoholiongelmat toivat tähdelle jopa vankeustuomion rattijuopumuksesta.