Maailman muhkein peppu on taas vapaata riistaa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Realityjulkkis Kim Kardashian on tullut suomalaisillekin jo tutuksi lähinnä näyttävästä takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Amerikkalainen ”peppujulkkis” on nyt myös jälleen sinkku, sillä hänen kerrotaan eronneen poikaystävästään Reggie Bushista.

Pari ei ole vielä itse kommentoinut julkisesti eroaan. Eron syyksi on mediassa spekuloitu Kimin kiireistä elämäntyyliä, jonka on huhuttu aiheuttaneen parin suhteeseen konflikteja, E! Online -kertoo. Vuodesta 2007 saakka seurustellut pari erosi jo viime kesänä, mutta palasi kolme kuukautta kestäneen tauon jälkeen takaisin yhteen. Parin uuteen eroon voi täten suhtautua pienoisella varauksella.

Alunperin Kim nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.