Mischa Barton kaivoi nenäänsä mummoshortseissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Mischa Barton on kamppaillut pitkään niin alkoholiongelmansa kuin psykiatristen vaikeuksiensakin kanssa. Taannoin Barton haastettiin jopa oikeuteen tähden jätettyä usean kuukauden vuokrat maksamatta New Yorkin asunnostaan.

Useaan otteeseen viime aikoina vähemmän mairittelevissa kuvissa esiintynyt Barton on jälleen ikuistettu huonolla hetkellä. Tällä kertaa koiransa kanssa liikkeellä ollut Barton kaivaa kuvissa nenäänsä lyhyissä mummomallisissa shortseissa. Tähden selluliittiongelma on ikuistunut paparazzien kameroihin jo useaan kertaan. Tälläkin kertaa näyttelijättären reisissä on havaittavissa orastavaa selluliitin ylivaltaa. Katso kuvat tästä.

Mischan oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton jäi sarjan lopetuksesta huolimatta asumaan New Yorkiin. 24-vuotias brittiläissyntyinen Barton nousi kuuluisuuteen suositun O.C.-televisiosarjan kautta. Tänä vuonna hän tekee neljä elokuvaroolia.