Gisele Bundchen paljasti litteän vatsansa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Huippumalli Gisele Bundchen synnytti joulukuun alkupuolella esikoispoikansa. 29-vuotias malli pysyi synnytyksen jälkeen poissa julkisuudesta, mutta on taannoin tehnyt paluun julkisuuden lisäksi myös mallin töihinsä.

Menestyksekkään uran mallina tehnyt Bundchen on kommentoinut Vogue-lehdessä synnytyksensä olleen elämänsä uskomattomin kokemus. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki nopean paluun töihin synnytyksensä jälkeen.

Nyt kaunotar on ikuistettu jälleen litteävatsaisena tiukkoihin farkkuihin ja t-paitaan pukeutuneena. Hämmästyttävän timmiin kuntoon synnytyksensä jälkeen nopeasti päässeen mallin ei uskoisi olleen vielä äskettäin raskaana. Katso kuva tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.