Hollywood-näyttelijä kuoli 79-vuotiaana

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Pitkän uran elokuvien ja television parissa tehnyt amerikkalainen näyttelijä Robert Culp on kuollut. Näytteliljä kuoli kaaduttuaan ja lyötyään päänsä Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa lähistöllä, Los Angeles Times -lehti uutisoi.

Culpin kuoleman on kerrottu olleen onnettomuus. Veteraaninäyttelijän on kerrottu olleen kävelyllä, kun hän oli kaatunut kohtalokkaasti. Näyttelijä oli kuollessaan 79-vuotias.

Culpin mittavan uran varrella mahtuu lukuisia televisio- sekä elokuvarooleja. Enimmäkseen sivurooleja uransa aikana tehnyt Culp on nähty Suomenkin televisiossa muun muassa Kaikki rakastavat Raymondia -komediasarjassa. Culpin yksi merkittävimpiä näyttelijäprojekteja oli 60-luvulla tuotettu I Spy -televisiosarja, jossa hän esitti pääosaa yhdessä Bill Cosbyn kanssa.