Cheryl Cole kuihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna valittu poppari Cheryl Cole on ollut viime aikoina paljon otsikoissa aviokriisinsä merkeissä. Laulaja sai viime kuussa tietää, että hänen jalkapalloilija-aviomiehensä Ashley Cole oli ollut intiimissä kanssakäymisessä ainakin viiden eri naisen kanssa heidän avioliittonsa aikana.

Sydänsuruista kärsivä Cole on parhaillaan Pariisissa markkinoimassa uutta sinkkuaan. Tähti kuvattiin tänään Pariisin kaduilla huolestuttavan paljon laihtuneena. Nahkatakkiin, mustaan tiukkaan t-paitaan sekä khakihousuihin pukeutuneen laulajan vyötärö näyttää jo pelottavan kapealta. Aviokriisistään huolimatta Cole jaksoi hymyillä kameroille. Katso kuvat tästä.

Cheryl Cole nousi julkisuuteen Girls Aloud -tyttöbändistä. Britannian X Factor -ohjelman tuomaristossakin nähty Cole on luonut itselleen bändin hajoamisen jälkeen menestyksekkään soolouran. Popparin single Fight For This Love nousi nimittäin suoraan brittilistan ykköseksi.