Lindsay Lohan: ”Hullu paparazzi kaatoi minut terävään kaktukseen!”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Useita kertoja vieroitushoidoissa olleen Lindsay Lohanin elämä vaikuttaa ainakin tähdestä mediaan leviävien kuvien perusteella olevan yhtä bileputkea. Näyttelijä-laulajana uraa luonut tähti on viime aikoina ikuistettu toinen toistaan noloimmissa tilanteissa baari-iltojensa jälkeen.

Uutisoimme taannoin, kuinka bilehile Lohan kaatuili rankan baari-iltansa jälkeen korkeissa koroissaan. Kuvien perusteella varsin hyvässä juhlakunnossa ollut tähti ei itse myönnä alkoholilla olleen osuutta kaatumiseensa. Lohan on kommentoinut Twitterissä kaatumisensa johtuneen aivan muista syistä.

– Hullu paparazzi työnsi minut suureen, terävään kasviin! Minun täytyy alkaa käyttää enemmän matalia kenkiä, Lohan kommentoi Twitterissä Hollywood.com -julkaisun mukaan.

Lohan kaatui suoraan soraisaan maahan, jossa kasvoi teräviä kaktuksia. Tähti ei päässyt itse ylös kaatumisensa jälkeen, vaan kaksi mieshenkilöä auttoivat hänet pystyyn. Katso kuvat vielä tästä.

Vakavista päihdeongelmista kärsinyt Lohan on vieraillut peräti kolme kertaa vieroitushoidossa. Lohanin taannoiset huume- ja alkoholiongelmat toivat tähdelle jopa vankeustuomion rattijuopumuksesta. Vaikka tähden viime aikaiset kommellukset viittaisivatkin jälleen rankkaan alkoholinkäyttöön, ei Lohan itse ole myöntänyt alkoholin olevan hänelle jälleen ongelma.