Syöpään kuoleva näyttelijä sai oman tähden

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Dennis Hopper on saanut oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Miehen nimellä varustettu tähti maineikkaalla turistien suosimalla Walk of Famella on kunnianosoitus näyttelijän tekemälle uralle.

Syöpää sairastava Hopper oli itse paikalla seremoniassa, jossa hänen tähtensä paljastettiin. Näyttelijä piti tilaisuudessa puheen ja sanoi oppineensa Hollywoodilta kaiken, mitä elämässään on oppinut, The Insider -julkaisu kertoo.

73-vuotias näyttelijäveteraani sairastaa eturauhassyöpää, joka on edennyt jo siihen vaiheeseen, ettei sitä enää voida parantaa. Heikossa kunnossa oleva näyttelijä tulee siis kuolemaan sairauteensa.

Hopper on näytellyt yli sadassa elokuvassa. Näyttelemisen lisäksi hän on myös toiminut elokuvaohjaajana. Näyttelijä on parhaillaan myös keskellä avioeroprosessia, sillä hän on eroamassa vaimostaan 14 aviolittovuoden jälkeen. Avioerosta on tullut erittäin riitaisa.