Lehti selvitti amerikkalaistähtien huipputulot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Parade-lehti on jälleen selvittänyt jenkkitähtien viime vuoden tuloja. Kerroimme jo aiemmin tänään kuinka Jersey Shore -sarjan Snookin tienasi 2.200 dollaria vuodessa. Todelliset tähdet ovat kuitenkin hieman toisenlaisissa palkkalukemissa.

Tilaston mukaan Kanye West peittosi tuloissa MTV-palkintogaalan kiistakumppaninsa Taylor Swiftin selvin lukemin. Kanye kuittasi vuodessa 25 miljoonaa, kun Taylor joutui tyytymään 17,2 miljoonaan dollariin. Twilight ja The Runaways -elokuvan naistähti Kristen Stewart lihotti puolestaan pankkitiliään noin 16 miljoonalla. Vampyyrileffoilla tienasi kuitenkin eniten Stephen Meyer, jonka tulot olivat 50 miljoonaa dollaria.

Suosittu televisiotähti ja American Idol -tuomari Ellen DeGeneres kuittasi 35 miljoonan liksat, kun miljardeja Avatar-elokuvallaan tahkonnut James Cameron sai palkkatuloa vain 50 miljoonaa. Sitä voidaan pitää todellisena yllätyksenä leffan tuottoihin nähden. Urheilijoista alppihiihtäjä-kaunotar Lindsey Vonn jäi kolmen miljoonan tuloihin. Näyttelijöistä Johnny Depp sai palkkaa 25 miljoonaa dollaria.