Heidi Montagin bikinit olivat ratketa jättirintojen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on viime päivinä päässyt viimein esittelemään valtavia rintojaan paparazzeille ja kadunmiehille. Taannoin kymmenessä kauneusleikkauksessa ollut neitokainen kertoi viime viikolla kärsivänsä itsekin suurista rinnoistaan, mutta hän haluaa silti kasvattaa niiden kokoa edelleen.

Nyt Heidi Montag on poseerannut pienissä bikineissä Las Vegasissa. Hän nautti auringosta lauantaina Liquid Pool -allasalueella. Normaalikokoisille rinnoille tarkoitetut bikinit joutuivat kovan paikan eteen yrittäessään pitää sisällään realitytähden jättirintoja. Katso kuvat tästä.

Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi The Hills -ohjelmasta, jonka lopettamisesta ilmoitettiin Yhdysvalloissa viime viikolla. Jatkossa Heidi aikoo tehdä uraa elokuvatähtenä, mutta hän ei ole kertonut minkä alan elokuviin tähtää. Aikuisviihteen pariin hän olisi nykyisin ainakin muodollisesti pätevä.