Tiger Woodsin vaimo palaa Ruotsiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka golf-tähti Tiger Woodsin ruotsalaissyntyisen vaimon väitetään valmistelevan parhaillaan avioeropapereitaan avioliiton ollessa lopullisesti karilla. Hän lensi tosin jo viime viikolla lomalle lastensa kanssa, mutta ilman miestään.

Nyt amerikkalainen TMZ-viihdelehti kertoo, että vaimo on mahdollisesti jättämässä Tigerin ja Yhdysvallat taakseen ja muuttamassa kotimaahansa Ruotsiin. Hän osti jo kuukausia sitten Tukholman liepeiltä yli puolentoista miljoonan euron arvoisen oman talon, jota lehden mukaan remontoidaan parhaillaan Elinin ja lasten uudeksi kodiksi.

Nordegrenin uskotaan siirtyvän länsinaapuriimme rakentamaan elämäänsä uudelleen tulevan avioeron jälkeen. Tuoreiden tietojen mukaan aiemmin ostetusta tönöstä ollaan kovaa vauhtia tekemässä tyylikästä luksushuvilaa, joka yritetään saada valmiiksi jo ensi kesäksi.