Brian McFadden ex-vaimostaan: ”Siannaamainen luomi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Atomic Kitten -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut brittijulkkis Kerry Katona on ollut parin viime vuoden ajan otsikoissa lähinnä huumesekoiluistaan. Taannoin hän myös oli naimisissa Westlife-yhtyeen tähden, Brian McFaddenin kanssa ja pari sai kaksi lasta.

Nykyisin ex-pariskunta on äärimmäisen huonoissa väleissä, kun Katona on jäänyt kiinni muiden muassa huumeidenkäytöstä lasten läsnäollessa. Nyt Kerry on väittänyt News of the World -lehdelle Brianin soittavan vain muutaman kerran vuodessa kysyäkseen lasten kuulumisia. Hän sivalsi ex-miestään myös kertomalla, että nuorin lapsista ei edes tunne isäänsä.

Vuonna 2002 avioitunut julkkispari erosi, kun Brian jäi kiinni suhteesta australialaiseen laulaja Delta Goodremiin. Nyt Brian on iskenyt häntä lehdessä kritisoinutta ex-vaimoaan takaisin Twitter-bloginsa välityksellä.

– Eräs siannaamainen luomi on väittänyt, että minun oma tyttäreni Lilly ei tuntisi minua ja että minä en koskaan puhuisi lasteni kanssa. FAKTA… Soittelen tyttärilleni vähintään kaksi kertaa viikossa ja minulla on kaunis suhde tyttäriini. Lisäksi hän haukkui minua lihavaksi! Brian McFadden kirjoitti.

– Ota kulhollinen majoneesiin upotettuja sipsejä pois naamastasi ja katso peiliin! Toivoisin, että eräs kusipää lopettaisi näiden juttujen myymisen lehtiin ja hankkisi oikeita töitä. Ei sellaista, jossa lasten naamat tungetaan kameroiden eteen. Tämä kävi minulle aiemminkin kun urani oli nousussa. Eräs henkilö teki kaikkensa tuhotakseen minut ja urani. Kerry Katona, minulle sinä olet kuollut!