Tunnetun ukkomiehen viettely kannattaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven ja kevään aikana Yhdysvaltojen viihde- ja urheilumaailmassa on nähty ennennäkemätön suma seksiskandaaleja, joissa pettäjinä ovat olleet tunnetut julkkismiehet ja julkkisnaisten aviomiehet. Tuoreimpien tietojen mukaan moinen pelehtiminen kannattaa ainakin kolmannelle pyörälle.

Daily Mail nimittäin kertoo, että kaksi uskottomuusskandaaleihin osallisina ollutta naista, Tiger Woodsin kanssa pettänyt Jamie Jungers ja Sandra Bullockin aviomiehen Jesse Jamesin kanssa seksisuhteessa ollut Michelle ”Bombshell” McGee, saavat lähiaikoina oman televisio-ohjelmansa.

Kyseessä on Cheaters-nimisen jo tunnetun realityohjelman julkkisversio Celebrity Cheaters, johon ohjelman tuottajat pyysivät julkkispettäjiä mukaan. Uudessa ohjelmassa selvitellään julkkismiesten ja -naisten uskottomuusskandaaleja. Samalla McGee ja Jungers saavat huiman jatkon omille 15-minuuttisilleen julkisuudessa.