Heather Locklearia uhkaa pitkä vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänä aamuna kuinka tunnettu amerikkalainen näyttelijä Heather Locklear jäi lauantaina kiinni sen jälkeen, kun hän oli paennut kolaripaikalta kotinsa lähistöllä Westlake Villagen asuinalueen liepeillä. Hän jäi kuitenkin muutaman tunnin kuluttua kiinni, ja nyt rangaistus voi olla raju.

Radar Online nimittäin kertoi, että Heather Locklear on parhaillaan kolmen vuoden ehdonalaisessa aikaisemmasta törtöilystään. Tämä tarkoittaa sitä, että ehdonalainen vankeustuomio tullaan hyvin todennäköisesti muuttamaan ehdottomaksi vankeudeksi, mikäli hänet todetaan nyt syylliseksi. Julkaisun mukaan hänet voidaan tuomita nyt jopa kolmeksi kuukaudeksi kaltereiden taakse.

Onnettomuus tapahtui kello neljän aikaan aamuyöllä risteyksessä, jonne tähden BMW-autosta jäi osia, joiden poliisi totesi sopivan yhteen näyttelijättären auton vaurioiden kanssa. Locklearin auto oli törmännyt ainakin STOP-liikennemerkkiin. Poliisi ei enää voinut puhalluttaa näyttelijätärtä, koska aikaa oli kulunut liikaa. Vuonna 2008 Heather Locklear jäi kiinni rattijuopumuksesta. Tuoreimman tapauksen oikeuskäsittely alkaa 17. toukokuuta.