Sarah Jessica Parkerin kuvat kauhistuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-sarjasta ja -elokuvasta tunnettu näyttelijä Sarah Jessica Parker on viime aikoina ollut otsikoissa töidensä lisäksi myös perheenlisäyksen ja karilla olevan avioliiton merkeissä. Parker on ollut naimisissa näyttelijä Matthew Broderickin kanssa 12 vuotta.

Nyt Sarah Jessica Parker, eli lyhyemmin SJP, on kuvattu New Yorkissa. Hän yritti piilotella ruskean lierihattunsa alla, mutta paparazzit tunnistivat suosikkitähden oikopäätä. Tuoreissa kuvissa voidaan huomata, kuinka pelottavalta Parkerin kädet nykyisin näyttävät. Niitä on ihmetelty aiemminkin, mutta hennon neitokaisen hauis tuntuu kasvavan päivä päivältä massiivisemmaksi. Katso kuvat tästä.

44-vuotias Sarah Jessica Parker kertoi keväällä ystävilleen pariskunnan avioliiton olleen jo vuosia vaikeuksissa ja parin eläneen erillisiä elämiä jo jonkun aikaa. Kesäkuussa syntyneet kaksoset ovat kuitenkin yhdistäneet jälleen julkkisparia. Pari vuotta sitten Parker sai kyseenalaisen nimityksen, kun hänet valittiin Maxim-lehdessä maailman seksittömimmäksi naistähdeksi.