Stephanie Pratt riisui kaiken nakukuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria, jotka ovat muiden muassa julistaneet olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa turkiksiin. Nyt järjestö on rekrytoinut uuden julkkistähden.

Tällä kertaa on vuorossa kampanja pupujen pelastamiseksi, ja kampanjan keulahahmoksi on nimitetty realitytähti Spencer Prattin pikkusisko Stephanie Pratt, joka on niin ikään nähty muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa.

PETA-järjestön kampanjoissa ovat tähän mennessä heidän lisäkseen riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Pamela Anderson, Jayde Nicole, Kim Kardashian, Bethenny Frankel, Keeley Hazell ja Christian Serratos.

Stephanie Pratt Nude PETA