Paris Hilton uhkeampana kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonin rintavarustus on ihmetyttänyt viime kuukausina, sillä tähden povi vaihtaa kokoaan miltei päivittäin. Toisinaan hyvinkin luonnollisen etumuksen kanssa esiintyvä Hilton on jälleen kuvattu varsin uhkeana Los Angelesin yössä.

Sinkkuna nykyisin juhliva Hilton on jälleen kerran onnistunut taikomaan itselleen erittäin näyttävän kaula-aukon. Leopardikuvioiseen vartalonmyötäiseen mekkoon pukeutuneen Hiltonin rintavarustus suorastaan pursusi tähden mekon niukasta yläosasta. Katso kuvat tästä.

Paris Hiltonin uhkeuden salaisuus taisi kuitenkin viime kuussa paljastua, kun brittilehti selvitti kaunottaren todennäköisesti käyttävän rintojensa kohotukseen InstantLift-nimistä tukiliiviä. 29-vuotias perijätär näyttää siten terveellistä esimerkkiä silikoneja vilisevässä Hollywoodissa.