Tässä on Sandra Bullockin salattu lapsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka näyttelijä Sandra Bullock oli viimein hakenut virallisesti avioeroa pettäjämiehestään Jesse Jamesista. Samaan aikaan People-lehti paljasti, että pariskunnalla on ollut tammikuusta saakka salattu adoptiolapsi.

Pariskunta aikoi tuoda lapsen julkisuuteen Oscar-gaalan aikoihin, mutta samaan aikaan aviomiehen seksiskandaali ja pettäminen useiden naisten kanssa tuli yllättäen julki ja sotki suunnitelmat iloisesta perheuutisesta. Katso kuva tästä tai artikkelin alta.

Tämän johdosta Bullock vetäytyi kokonaan julkisuudesta viikkokausiksi. Nyt hän on kuitenkin palannut valokeilaan ja esitellyt samalla Louis Bardo -nimisen adoptiolapsensa, joka on syntynyt New Orleansissa, Yhdysvalloissa.

Sandra Bullock People Cover