Conan O’Brien sivalsi Jay Lenoa rajusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren mediakohun myötä NBC-kanavalta alkuvuodesta lähtenyt Conan O’Brien on viimein avannut sanaisen arkkunsa eron aikaisista tapahtumista. Hän antoi 60 Minutes -ohjelmalle ensimmäisen varsinaisen haastattelun eronsa jälkeen. Haastattelun sisältö oli yllättävän rajua materiaalia, sillä tähän mennessä Conan on antanut ymmärtää olevansa sinut tapahtuneen kanssa.

TBS-kanavalla oman uuden ohjelmansa marraskuussa aloittava suosikkijuontaja nimettiin tänään maailman toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi viihdetähdeksi. Ensi sunnuntaina Yhdysvaltojen televisioruuduissa nähtävässä haastattelussa Conan O’Brien puukottaa kollegaansa Jay Lenoa selkään, ja hänen viestinsä on, että hän itse ei olisi kehdannut tehdä samoin kuin Jay Leno.

– Hän meni ja otti ohjelmansa takaisin. Luulen, että samanlaisessa tilanteessa, jos roolimme olisivat olleet toisin päin, että en olisi tehnyt niin. Jos olisin ensin luopunut The Tonight Show -ohjelmasta ja antanut sen suosiolla jollekin muulle ja toivottanut hänelle julkisesti onnea. Ja sitten puoli vuotta myöhemmin… En olisi tehnyt sitä, mutta minä olenkin minä. Kaikilla on omat tapansa tehdä asioita, Conan O’Brien totesi.

Lähdöstään NBC:ltä Conan totesi huomanneensa, että ilmapiiri oli alkanut myrkyttyä, joten hän ajatteli ajan olevan kypsä kanavan jättämiselle. Hän totesi ettei ollut enää varma siitä, että suurin osa kanavan ihmisistä halusi hänen jäävän, joten hän ei halunnut enää tehdä töitä kanavalle.