Television jättihitti Glee saapuu MTV3-kanavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi alkaneen vuoden puhutuimmista televisiosarjoista maailmalla on ollut draamasarja Glee. Jättimenestykseen noussut suosikkisarja nähdään pian myös Suomessa, sillä MTV Oy on ostanut esitysoikeudet sarjaan.

Uutuussarja tullaan esittämään tulevaisuudessa MTV3-kanavalla. Musiikkiin ja loistaviin roolihahmoihin keskittyvä Golden Globe -palkittu sarja on kerännyt Yhdysvalloissa tänä keväänä parhaimmillaan lähes 14 miljoonaa katsojaa.

Glee on pitkästä aikaa fiktiosarja, jossa on hyödynnetty erinomaisesti musiikkia – se on kuin tosi elämän Idols. Yritämmekin saada Gleen ruutuun mahdollisimman pian, MTV Oy:n ulkomaisten ohjelmaostojen päällikkö Jani Hartikainen kertoo.

Yhdysvalloissa vuoden 2009 toukokuussa Fox-kanavalla startannut Glee palasi huhtikuussa ohjelmistoon keräten ruutujen ääreen lähes 14 miljoonaa katsojaa. Ensimmäinen tuotantokausi tulee koostumaan 22 jaksosta, ja lisää on tulossa sillä toinen tuotantokausi vahvistui jo tammikuussa. Sarja on ostettu Suomen lisäksi kymmeniin maihin, kuten Englantiin, Ruotsiin, Italiaan, Japaniin, Uuteen-Seelantiin ja Turkkiin.