Hollywood-tähti sai jo seitsemännen lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas Hollywood-tähti Kevin Costner nähtiin äskettäin myös Suomessa, kun supertähti konsertoi Modern West -yhtyeensä kanssa Helsingin Jäähallissa. Nyt Costner on ehtinyt jo takaisin kotiin Yhdysvaltoihin ja onnellisen perheuutisen pariin.

Costnerin vaimo Christine on nimittäin synnyttänyt perheeseen uuden lapsen. Keskiviikkona iltapäivällä syntynyt tytär tulee saamaan nimen Grace Avery Costner. Tähden tiedottaja vahvisti asian Entertainment Tonight -lehdelle ja kertoi myös, että sekä äiti ja tytär voivat hyvin.

Grace-tytär on 55-vuotiaan Kevin Costnerin seitsemäs lapsi ja Kevinin ja 36-vuotiaan Christinen kolmas yhteinen lapsi. Pariskunta avioitui vuonna 2004 ja heillä on entuudestaan kaksi poikaa, 1-vuotias Hayes ja 2-vuotias Cayden. Costnerilla on kolme lasta entisen vaimonsa Cindy Costnerin kanssa ja yksi poika entisen tyttöystävänsä Bridget Rooneyn kanssa.