Entisen lapsitähden kuolinkuvaa kaupataan eniten tarjoavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmasta on poistunut ylemmille esiintymislavoille viime kuukausina useita tähtiä, joista yksi on äskettäin aivoverenvuotoon menehtynyt entinen lapsitähti Gary Coleman. Hän kuoli sairaalan teho-osastolla kaaduttuaan sitä ennen kotonaan epäselvissä olosuhteissa.

Nyt amerikkalainen TMZ-julkaisu kertoo, että Colemanista sairaalassa otettuja valokuvia on parhaillaan kaupan internetissä. Kuvasarjaa kaupitellaan eniten tarjoavalle. Julkaisu on saanut kuvat nähtäväkseen ja ainakin yhdessä kuvassa näyttelijä on jo kuollut. Toisissa kuvissa hän on vielä hengityskoneessa.

Kuvasarja sisältää yhteensä neljä kuvaa, jotka on otettu siis sairaalassa. Pyyntihinta kuvista on varsin alhainen, viisinumeroinen, mutta ilmeisesti mikään julkaisu ei ole vielä halunnut kuvia ostaa. Todennäköisesti joku julkaisu tullee vielä kaupat tekemään. Coleman menehtyi sairaalassa, kun hänen ex-vaimonsa sammutti elintoimintoja ylläpitäneet laitteet. Hänen mukaansa mitään ei ollut enää tehtävissä.