Dancen supertähti Edward Maya keikalle Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan kahdella hitillään useiden tanssilistojen ja muiden muassa iTunes-listan kärkipäässä komeileva romanialainen Edward Maya saapuu esiintymään Suomeen. Danceakti nousee Helsingin The Circus -klubin lavalle 18. kesäkuuta.

Edward Mayan lämmittelijöinä This Is My Life -kiertueeseen kuuluvalla keikalla ovat järjestäjän mukaan DJ Taste sekä virolainen DJ Mista. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

23-vuotias romanialainen Edward Maya, oikealta nimeltään Eduard Adrian Ilie, on noussut yhdeksi tämän hetken kuumimmista dancenimistä. Läpimurtohitti oli edelleen tanssilistojen kärkipäässä komeileva Stereo Love, mutta myös toinen single This Is My Life täyttää parhaillaan tanssilattioita ympäri maata. Stereo Love -jättihitti julkaistiin alunperin jo viime kesänä, mutta tuolloin se ei lyönyt läpi vielä Suomessa. Kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo yli 40 miljoonaa kertaa.