Synnytystä pelkäävä Rihanna aikoo adoptoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna ei ole tähän mennessä perheasioistaan julkisuudessa keskustellut, mutta reilu vuosi sitten hänen seurusteluaan seurattiin kuitenkin tiiviisti ympäri maailmaa, kun silloinen poikaystävä Chris Brown pahoinpiteli hänet sairaalakuntoon.

Nyt kainalossa on jo uusi urheilijakulta, mutta perheen perustamisen esteenä on ainakin yksi pelko. Rihanna on nimittäin kertonut brittiläisen In:Demand -radio-ohjelman haastattelussa haluavansa ehdottomasti lapsia, mutta hän paljasti samalla pelkäävänsä synnyttämistä yli kaiken.

Tästä syystä supertähti harkitsee seuraavansa Sandra Bullockin, Madonnan ja Angelina Jolien jalanjälkiä ja kasvattavansa perhettä adoptoimalla.

– Minä pelkään varsinaista synnytystä todella paljon, mutta haluan tulla jonain päivänä äidiksi. Haluan tulla äidiksi, vaikka minun pitäisikin adoptoida sen takia, Rihanna kertoi.