Adriana Lima topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotat asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Viime aikoina kaunotar on nähty useaan otteeseen tyylikkäissä mallikuvissa.

Häiden jälkeen pariskunta pääsi nopeasti tositoimiin ja Adriana synnytti marraskuussa esikoisensa. Sittemmin Adriana kertoi raskauskiloista eroon pääsemisen olleen hänelle helppoa. Nyt Lima nähdään poseeraamassa yläosattomissa V-lehden espanjankielisen version heinäkuun numeron kansikuvassa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.

Adriana Lima V Magazine