Kuvasi itsensä 8 vuoden ajan joka päivä – tässä tulos!

Nettivideot · Stara.fi

Amerikkalainen nuori mies JK Keller kuvasi kasvonsa samanlaiseen valokuvaan joka päivä kahdeksan vuoden ajan vuosina 1998 – 2006. Lopulta hän koosti näistä tuhansista kuvista lopulta muutaman minuutin pituisen videon, jonka hän julkaisi verkossa.

Huimasti tiivistetyllä Living My Life Faster – 8 years of JK’s Daily Photo Project -videolla nähdään kuinka Keller vanhenee silminnähden sekä kuinka esimerkiksi hänen hiustyylinsä muuttuu ja parta kasvaa vuosien varrella. Video on julkaistu jo muutama vuosi sitten, mutta se on edelleen yhtä mielenkiintoinen.

Tähän mennessä video on saanut eri videopalveluissa jo miljoonia katselukertoja. Verkossa on ennen Kelleriä julkaisti parikin samankaltaista videota, joten aivan ensimmäinen laatuaan se ei ole.