Tammerkosken sillalla tanssittaa ja laulattaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla järjestetään yhdeksättä kertaa Tampereella 2. – 10. heinäkuuta 2010. Yhdeksänpäiväisen tapahtuman sydämenä toimii Keskustorin juhlateltta ja ohjelmaa on myös useissa klubeissa eri puolilla kaupungin keskustaa.

Yleisradion TV2:n yhteislauluilloista käynnistynyt tapahtuma tarjoaa nykyisin jo yli 30 erilaista tilaisuutta, jotka sisältävät monipuolisesti musiikkia, tanssia ja laulua. Tapahtuma sisältää lasten ja nuorten konsertteja, senioritilaisuuksia, kuorojen esityksiä iskelmää ja rock-iltoja sekä viihtyisiä yhteislaulutilaisuuksia.

Mikko Alatalo ystävineen laulattaa tänäkin vuonna lähes viittätuhatta innokasta laulun ystävää. Tammerkosken sillalla käynnistää kesälomakauden ja antaa iloa elämään lapsille, perheille, senioreille ja kaikille muillekin kesäkärpäsen puremille. Yhteislaulutilaisuuksia järjestetään yhteensä neljänä päivänä.

Tammerkosken Sillalla -tapahtuman päiväohjelma sisältää tuhdin paketin ohjelmaa eri-ikäisille. Yhdeksänä päivänä Keskustorin juhlateltassa esiintyvät mm. Aarne Alligaattori, Pellekaija Pum, Kengurumeininki, Marita Taavitsainen, Antti Tuisku, Mikko Alatalo, imitaattorimestari Reijo Salminen sekä Veli-Matti Järvenpään texmex-rio. Kaikkiin Tammerkosken Sillalla -tapahtuman päivätilaisuuksiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Juhlateltan illat tarjoavat kesätunnelmaa maamme eturivin artistien voimin. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla – tapahtumassa esiintyvät Eppu Normaali, Kolmas nainen, Kuunkuiskaajat, Paula Koivuniemi, Kimmo Pohjonen & K Cube ja Janne Laurila ja tuhlaajapojat. Tuttua ja taattua esiintyjäkaartia tapahtumassa edustavat Anna Eriksson, Jean S, Yö, Menneisyyden vangit, Kaija Koo, Peer Günt, Playa, Leewings ja Hauli Bros. Tammerkosken sillalla – klubeilla esiintyvät muiden muassa Pete Parkkonen, Sami Hintsanen ja Harri Marstio.