Lady Gaga matkustusasu hämmentää – näinkö lentokoneeseen? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla viihdelehdissä uutisoitiin kuinka poptähti Lady Gaga oli astellut Lontoon Heathrow’n lentokentällä ylväästi todella korkeissa koroissa ja aurinkolaseissa. Yhdistelmä oli kuitenkin ilmeisen vaarallinen, kun sen yhdisti paparazzeihin ja välkkyviin salamavaloihin, koska laulaja kaatui rähmälleen keskelle terminaalin lattiaa.

Nyt Lady Gaga on tehnyt paluun yhdelle maailman vilkkaimmista lentokentistä. Hänet kuvattiin perjantaina jälleen Heathrow’ssa, ja tälläkin kertaa hän oli sonnustautunut sekä korkeisiin korkoihin että aurinkolaseihin. Muu vaatetus olikin sitten erilaista kuin edellisellä kerralla, sillä nyt supertähti oli ilmeisesti istunut lentokoneessa massiiviseen prinsessahameeseen sonnustautuneena. Katso kuva tästä.

Erikoiseksi asun tekee se, että poptähti ei saapunut kovin lyheltä lennolta, vaan Atlantin yli New Yorkista saakka. Hän oli siellä esiintymässä Elton Johnin hyväntekeväisyystapahtumassa. Ylävartalonsa peittona laulajalla ei ollut kovinkaan massiivista asua, sillä hänen rintaliivinsä pilkottivat kirkkaanpunaisen jakkutakin alta selvästi.