Raju riita Jersey Shoren kulisseissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutussa Jersey Shore -realityohjelmassa sattuu ja tapahtuu kameroiden edessä, mutta nyt on tullut ilmi että näin on myös kameroiden takana. Radar Online nimittäin kertoo, että sarjan tähti Angelina Pivarnick on ongelmissa entisen tiedottajansa kanssa.

Angelinan uusi tiedottaja Bryan Konoski paljasti lehdelle, että neitokaisen entinen tiedottaja Sibrena Stowe on ryhtynyt kiristämään entistä suojattiaan. Hänen kerrotaan vaativan 15.000 dollaria siitä että pitää suunsa kiinni paljastuksista ja että hän ei ryhdy pilaamaan Angelina uraa. Ex-tiedottaja itse kiistää kiristämisen ja kertoo summan olevan palkkio työstä.

Angelinalla ja Stowella, joka oli hänen perhetuttunsa, ei ollut lainkaan kirjallista sopimusta palveluista. MTV-kanava on kuitenkin ilmoittanut käyneensä Stowen kanssa kirjeenvaihtoa, jollaista normaalisti käydään tiedottajien kanssa. Stowe syyttää nyt puolestaan uutta tiedottajaa Angelinalla rahastamisesta.