Trace Cyrus haukkui bändinsä – soittajat haastoivat oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin konsertoimassa käväissyt Metro Station -yhtye on sittemmin ehtinyt jo hajota ja lopettaa ainakin toistaiseksi toimintansa, mutta ainoastaan oikeussalien ulkopuolella. Nyt ryhmä on nimittäin joutunut omituiseen tilanteeseen.

Bändin muut jäsenet ovat ajautuneet täydelliselle törmäyskurssille yhtyeen keulahahmo Trace Cyrusin kanssa. Teinitähti Miley Cyrusin isoveli ilmoitti taannoin yhtyeensä hajoamisesta ja tuli samalla myöntäneeksi, etteivät he olleet sittenkään kovin hyviä. Cyrus on samalla myös yhtyeensä taustalla toimineen Metrostation Inc. -yhtyeen johtaja, ja nyt bändin muut jäsenet haluavat hänelle potkut.

Yhtyeen jäsenet ovat nostaneet Los Angelesissa oikeusjutun, jossa potkuja vaaditaan tuomioistuimen päätöksellä. Perusteena vaatimukselle ovat muiden muassa se, että Trace Cyrus ilmoitti bändinsä hajoamisesta ennen kuin yhtyeen, eli yhtiön, jäsenet olivat hyväksyneet asian. Vaatimusten perusteena mainitaan myös yhtyeen musiikin haukkuminen Twitter-blogissa, Access Hollywood uutisoi.