Lauri Tähkä: ”Helvetinmoisessa sumussa mennään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu on ollut jo pitkään yksi maamme ahkerimpia bändejä, ja viimeisen viiden vuoden aikana kaikki Suomen varteenotettavat keikkalavat on tullut yhtyeelle tutuksi. Viihdelehti Stara tapasi bändin keulahahmon Tammerfesteillä.

Lauri Tähkä kertoi kuinka tiivis keikkatahti sekoittaa pään jopa niinkin pienessä maassa kuin Suomessa, kun kaupunki vaihtuu päivittäin, eikä artisti itsekään pysy aina perillä siitä missä mennään.

– Kyllähän tässä helvetinmoisessa sumussa mennään, mutta se on hyvä vaihe silloin kun sä et tiedä mikä päivä on, ja välillä et tiedä että minkä kaupungin torilla sitä on. Oonks mä Mikkelissä vai Joensuussa vai Kuopiossa. Kun ollaan oltu jossanin Jämsässä, niin mä oon spiikannut ”Hyvää iltaa Nivala!”, Lauri Tähkä kertoi Staralle keikkakiireiden tunnelmia.

– Nykyään meillä on biisilistassa kaupungin nimi. Viime viikosta kun ajattelee niin ei muista että missä on ollut. Kyllä se vaan on sellainen aika sumuinen se aika. Se on kyllä kivaa, ei siinä mitään. Kesällä kun on valoisaa niin mä kyllä rakastan kuumuutta. Mä en tuu valittaan kuumuudesta koskaan.

Katso videohaastattelun ensimmäinen osa tästä.