Antti Tuisku vähensi vaatteitaan turkulaisyleisön edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa, kaupunkifestivaali DBTL:ssä, hetki sitten esiintynyt Antti Tuisku sai eteensä vain muutamia kymmeniä katsojia alkuillan keikallaan. Harmaa ja kolea sää oli nimittäin verottanut iltapäivän festarikävijöitä.

Energinen ja ammattitaitoinen popin kotimainen kuninkaallinen aloitti kuitenkin settinsä tuttuun itsevarmaan tyyliinsä. Keikan puolivälissä paikanpäälle oli ilmaantunut jo parisataa Tuiskun fania. Antti joutuikin tekemään töitä saadakseen Aurajoen rannalle kerääntyneen yleisön puolelleen. Hän sai ostettua yleisön puolelleen riisumalla jokaisen biisin välissä vaatetustaan sekä vatkaamalla villisti lantiotaan. Yleisössä pohdittiinkin jo miten pitkälle Antti olisi valmis menemään vaatteiden vähentämisessä.

Antti Tuisku DBTL

Antti Tuisku yllätti bändinsä jäsenet antamalla yleisön yllättäen valita oman suosikkibiisinsä esitettäväksi. Voitokas biisi oli yksimielisesti Tyhjä huone. Viimeistään tutut hitit Läpi jään, Tunturibiisi ja Marraskuu saivat turkulaisyleisön villiintymään riehakkaaseen tanssiin ja artistikin oli silminnähden tyytyväinen vauhdikkaaseen vetoonsa. Antti kertoi samalla esittävänsä uutta materiaaliaan ensimmäisen kerran tulevana sunnuntaina MTV3-kanavan Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa.

Antti Tuisku DBTL