Lara Stone rohkeissa nakukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Lara Stone on ollut suhteellisen vähän kohuotsikoissa, mutta hänet on nähty useaan nakuilemassa otteeseen muiden huippumallien kanssa. Taannoin hän poseerasi alastomana Love-lehden sivuilla yhdessä Naomi Campbellin ja Kate Mossin kanssa ja sittemmin Interview-lehden maaliskuun numeron sivuilla.

Lara on kuitenkin poseerannut vähissä vaatteissa ja alastomana useita kertoja aiemminkin. Nyt verkon kätköistä on kaivettu esiin näitä nakuiluja, joista on koostettu kuvagalleria. Katso kuvat tästä.

26-vuotias hollantilaissyntyinen Lara Stone sai ensimmäisen mallisopimuksen jo kaksitoistavuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän osallistui Elite Model Look -mallikilpailuun, josta mallitoimiston johto bongasi hänet Eliten listoille. Laran ura lähti kuitenkin varsinaiseen kiitoon vasta vuonna 2006, kun hänet kiinnitettiin Givenchyn mainoskasvoksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotimerkkien näytöksissä.