Stallonen Star Wars -haaveet tyrmättiin – onneksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Rocky ja Rambo -toimintaelokuvien tähtenä 70- ja 80-luvuilla maailman suosituimpien näyttelijöiden kärkikaartiin kuulunut Sylvester Stallone ei saanut jättimenestyksestään huolimatta kaikkia haluamiaan rooleja. Nyt on selvinnyt, että ainakin yksi merkittävä rooli meni sivu suun.

64-vuotias näyttelijäveteraani Sylvester Stallone on nyt nimittäin paljastanut, että hän yritti saada Star Wars -elokuvista Han Solon roolin vuonna 1975. Hänen sijastaan tämän tärkeän roolin sai ohjaaja George Lucasin päätöksellä Stallonea neljä vuotta vanhempi Harrison Ford, joka on sittemmin kertonut roolin olleen yksi hänen pitkän uransa merkittävimmistä.

– Itse asiassa hain rooliin, mutta minua ei hyväksytty siihen. George Lucas ei edes katsonut minuun kertaakaan kun seisoin hänen edessään. Hän on tosin hieman ujo, Stallone paljasti fanitapaamisessaan.

Stallonen hakiessa rooliin hän ei ollut tosin vielä tehnyt läpimurtoaan, joten hänen oma ja sittemmin uskomattoman menestynyt uransa olisi voinut näyttää aivan toiselta mikäli hän olisi aikoinaan saanut Han Solon roolin. Syltty itsekin totesi kaiken menneen lopulta hyvin, koska hän ei olisi näyttänyt hyvältä kireissä housuissa laserase kädessä.