Leffalla 200 miljoonan lipputulot – Stallonelle ei penniäkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti Sylvester Stallone nähtiin taannoin jo kuudennessa Rocky-elokuvassa nimeltään Rocky Balboa. Heikoista arvosteluista huolimatta elokuva on tuottanut tähän mennessä jo peräti 200 miljoonaa dollaria lipputuloja. Siitä huolimatta Stallone ei ole saanut rahaa elokuvasta.

Sylvester Stallone ei ole omien sanojensa mukaan nähnyt senttiäkään vuonna 2006 ensi-iltansa saaneen elokuvan rahoista. GQ-lehden haastattelussa Syltty kertoi aikoneensa tehdä vielä yhden Rocky-leffan, mutta luopuneensa ajatuksesta koska hänet pyydettiin mukaan The Expendables -elokuvaan yhdessä Bruce Willisin ja Mickey Rourken kanssa.

– En ole nähnyt vielä lanttiakaan. Se tuotti lähes 200 miljoonaa dollaria. Tämä on vain elämää, eikös? Näin homma toimii nykyisin. Sitä voi saada 12 miljoonan elokuvan tuottamaan 200 miljoonaa lipputuloja., mutta silti se tuottaa tappiota, Stallone kertoi GQ-lehdelle.