Raju ukkosmyrsky tuhosi ravintolan terassin Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään alkuillasta Pirkanmaalla riehui harvinaisen raju ukkosmyrsky, joka sattui osumaan myös aivan Tampereen ydinkeskustaan. Hurjiksi äityneet myrskytuulet ja erittäin voimakas vesisade pysäyttivät hetkeksi jopa liikenteen eräällä kaupungin pääväylistä.

Rautatieasemalta itään suuntautuvan Itsenäisyydenkadun liikenne pysähtyi nimittäin ukkoskuuron rajuimmilla hetkillä, kun näkyvyyttä ei ollut edes kaupunkiliikenteessä tarvittavaa määrää. Samaisen kadun varrella myrsky teki tuhojaan Tullintorin alueella sijaitsevan Passion-ravintolan terassilla.

Erittäin nopeasti nousseen myrskyn alta ei nimittäin ehditty laskea ajoissa terassin massiivisia aurinkovarjoja. Satojen kilojen painoiset varjot nousivat tuulen voimasta ilmaan kuin sateenvarjot ja paiskautuivat talon seinään. Nyt puolet ravintolan terassista on jouduttu sulkemaan myrskytuhojen korjaamisen ajaksi. Katso kuvat tuhoista alta.

Ravintola Passion terassi

Ravintola Passion terassi

Ravintola Passion terassi

Ravintola Passion terassi