Kim Kardashian mustasukkainen 14-vuotiaalle pikkusiskolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkissiskosten sisarpuoli, 14-vuotias Kendall Jenner, poseerasi viime kuussa näyttävissä bikinikuvissa ja sai aikaan aikaan kiivaan keskustelun teinityttöjen seksikkäistä poseerauksista. Nyt perheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on lehtiväitteiden mukaan mustasukkainen pikkusiskolleen.

Kim Kardashian on tehnyt näyttävän uran ottaen huomioon, että hän tuli alunperin tunnetuksi lähinnä muhkeasta takapuolestaan ja kohuvideosta. Julkisesti Kim on iloinnut vuolaasti siskopuolensa menestyksestä ja kehunut kovasti myös tämän bikinikuvia. E! Onlinen mukaan kulissien takana tilanne saattaa kuitenkin olla toinen.

Julkaisun mukaan perheen lähipiiriläinen kertoi Kimin olevan erittäin mustasukkainen Kendallille, koska hän pelkää nuoremman siskonsa vievän tulevaisuudessa hänen paikkansa parrasvaloissa. Jo nyt pikkusiskon perässä liikkuun lauma paparazzeja. Kardashianin kerrotaan nyt suunnittelevan pepputäytteidensä koon suurentamista pysyäkseen jatkossakin otsikoissa. Saman lähteen mukaan Kendall ei ole tietoinen isosiskonsa mustasukkaisuudesta.