Tila Tequila paljasti rintansa festareilla – väkijoukko pahoinpiteli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on julkkistyrkky, joka nähtiin taannoin oman ohjelmansa lisäsi myös Celebrity Rehab -realityohjelmassa, jossa julkkistähdet hakevat apua riippuvuuksiinsa. Tila yritti päästä ohjelmassa eroon lääkeriippuvuudestaan.

Paparazzeille paljastelusta varsinaisen taiteenlajin tehnyt Tila kiisti taannoin esiintyvänsä pornovideolla. Nyt hän on vieraillut Gathering of the Juggalos -festareilla hiukan huonolla menestyksellä. CNN-uutiskanavan mukaan Tequila joutui nimittäin festarivieraiden rajun hyökkäykaen kohteeksi. Silminnäkijä kertoi uutiskanavalle, että Tequila raivostutti yleisön Illinoisin osavaltion maaseudulla järjestetyssä tapahtumassa paljastamalla rintansa.

Tämän jälkeen lavalle alkoi lennellä kiviä ja pulloja. Realityjulkkis pakeni asuntovaunuunsa, jonka ikkunat väkijoukko kuitenkin rikkoi. Poliisin mukaan heille tuli hätäpuhelu pahoinpitelystä, mutta sittemmin viranomaiset eivät ole Tilasta kuulleet. Poliisin mukaan pahoinpitelijöiden tavoittaminen on lähes mahdotonta, koska paikalla oli noin 800 katsojaa.

28-vuotias Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen tammikuun alussa.