Denise Richards rinnat paljaana realityohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Denise Richards paljasti äskettäin, että hänellä on menossa jo neljännet rinnat, koska aikaisemmat leikkaukset menivät pieleen. Bond-tyttönäkin tunnetuksi tullut tähti tekee nykyisin omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa.

Äskettäin kuulijat laulunlahjoillaan tyrmistyttänyt supertähti on nyt ikuistettu näyttäviin bikinikuviin rannalla. Hänen ranta-asunsa ei kuitenkaan ollut kovinkaan perinteinen, sillä bikinien ylä- ja alaosat olivat selvästi eri paria ja niiden lisäksi Denisellä oli päässään cowboy-hattu. Sillisalaatti-tyylisestä asusta huolimatta hän onnistui näyttämään upealta. Katso kuvat tästä.

Samassa kuvasarjassa on mukana myös hieman vanhempia otoksia Denisen taannoisesta realitysarjasta, jossa hän uskaltautui ottamaan aurinkoa yläosattomissa kameran kuvatessa kaiken.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi julkkismiehestään jo vuosia sitten. Eron jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.