Miley Cyrus yllätettiin autosta kesken lemmenleikkien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva 17-vuotias Miley Cyrus oli viime kuussa surun murtama, kun poikaystävä Liam Hemsworth jätti hänet. Cyrus ehti seurustella 20-vuotiaan australialaisen näyttelijäkollegansa kanssa reilun vuoden ajan.

Myöhemmin selvisi, että ero oli jo toinen, joten paluu yhteen oli odotettavissa. Näin on sittemmin käynytkin, ja nyt on-off -suhteesta on saatu todisteeksi kuvamateriaalia. Nuori julkkispari ei nimittäin jaksanut odottaa pääsevänsä neljän seinän sisään, vaan heidät yllätettiin kesken lemmenleikkien autosta. Katso kuvat tästä.

Miley on reissanut viime aikoina pitkin maailmaa uuden LOL-elokuvansa kuvauksissa, mutta nuoren tähden palattua kotiin suhde on roihahtanut taas liekkeihin. Ennen Liamia Miley Cyrus seurusteli Justin Gastonin ja Jonas Brothers -yhtyeen Nick Jonasin kanssa.