Heidi alastomana peppu pystyssä – muistatko vielä nämä kuvat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on ollut viime aikoina otsikoissa siksi, koska hän on viimein myöntänyt menneensä liian pitkälle kauneusleikkauksissaan. Viime vuoden marraskuussa Heidi oli menettää henkensä näissä operaatioissa.

Hengenvaarastaan huolimatta Heidi ilmoitti heti sairaalasta päästyään aikovansa suunnata uusiin leikkauksiin heti kun mahdollista. Uusia operaatioita ei kuitenkaan tullut, ja viime kuussa Heidi kertoi aikovansa pienentää valtavat DDD-rintansa hieman normaalimpaan kokoon. Muiden muassa Victoria Beckham on jo ehtinyt luopua silikoneistaan.

Nyt julkisuuteen on nostettu uudelleen viime vuoden elokuussa julkaistut Heidin alastonkuvat, joissa hän keikisteli nakuna sängyllä hieman ennen lähes kohtalokkaaksi osoittautuneita leikkauksia. Katso kuvat tästä. Parhaillaan paparazzit odottavat innolla koska Montag suuntaa leikkaukseen pienentämään varustustaan.