Katsojat raivostuivat – tämä Katy Perryn paljastelu sensuroitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä esillä lauantaina järjestettyjen polttariensa merkeissä, mutta sitäkin enemmän tunteita on nostanut pintaan hänen vierailustaan suositussa lastenohjelmassa.

Kerroimme eilen kuinka Katy Perry nähtiin aivan liian paljastavassa asussa suositun Sesame Street -lastenohjelman YouTube-videopätkässä. Amerikkalaiselle televisiokanavalle tulvi videon julkaisemisen jälkeen raivostunutta katsojapalautetta suosikkilaulajan seksikkään asun takia. Televisiokanava ilmoitti tänään jättävänsä kyseisen vierailun kokonaan pois televisiossa esitettävästä ohjelmasta, eli Perryn vierailu luvattiin sensuroida.

Supertähti oli pukeutunut ohjelmassa siten, että hänen vartaloaan peitti kirkkaanvihreä asu, joka muistutti enemmän yöpukua kuin lasten silmille tarkoitettua esiintymisasua. Esimerkiksi popparitähden rintavarustuksesta oli enemmän näkyvillä kuin peitossa. Katso kuvat alta.

Katy Perry Sesame Street

Katy Perry Sesame Street